skip to Main Content
Videobloggen
Axel Tandberg

Axel Tandberg - PrivacyWorks

Hur fungerar egentligen GDPR? Vad är CloudAct? Och hur förhåller man sig till dessa lagrum på bästa sätt vare sig man befinner sig i publik eller offentlig sektor? I det senaste avsnittet av Conaptos videoblogg får vi träffa Axel Tandberg som är jurist på byrån PrivacyWorks. Axel hjälper oss hitta svaren på dessa frågor och delar dessutom med sig av värdefulla riktlinjer för hur man bör tänka kring lagstiftning när man gör sin IT-strategi.

Du har väl inte missat vår rapportserie Det industrialiserade ekosystemet? Producerad av Radar på uppdrag av Conapto.

Tema Säkerhet: Mogen eller omogen? Proaktiv eller reaktiv?
Cybersäkerhet och informationssäkerhet är något alla aktörer måste förstå och aktivt arbeta med som har någon form av IT-konsumtion. Oavsett bransch, organisationsstruktur eller storlek måste risker, lagstiftning och hotbilder kopplade till IT och dataflöden tas i beaktning och utvärderas löpande. I rapporten får du värdefulla insikter om hur du med en proaktiv säkerhetsstrategi kan generera affärsnytta och bygga förtroende för ditt varumärke.

Hur kan vi hjälpa dig?

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

(We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.)

Back To Top