skip to Main Content
Lediga jobb
Redovisningsekonom
Redovisningsekonom

Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären som redovisningsekonom hos oss. Vi söker dig som är driven, nyfiken och strukturerad och vill utvecklas i en bredare roll. Du gillar att arbeta under eget ansvar och har tidigare arbetat med hela flöden inom en ekonomiavdelning.

Vill du bli en del av oss på Conapto? Vi fram emot din ansökan!

Conapto är en Stockholmsbaserad co-locationleverantör som erbjuder säkra, miljövänliga och kostnadseffektiva serverhallar för den fysiska hårdvaran samt direktuppkoppling mot publika molntjänster såsom Amazon Web Services, Microsoft Azure och Google Cloud. Conapto har 20 anställda, huvudkontor centralt på Gärdet och omsättning 120MSEK. Bakom satsningen står den nordiska Private Equity-fonden Segulah V L.P. Det säkerställer ett långsiktigt, aktivt och ansvarsfullt ägande där fokus hela tiden ligger på innovation, tillväxt och kundnytta.

Kontakt

Emma Östlund (070 790 88 36) emma.ostlund@boardtalk.se eller Martin Andersson martin.andersson@boardtalk.se

Hur kan vi hjälpa dig?

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

(We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.)

Back To Top