skip to Main Content
Nyheter
Vi ses på IDC Partnership Conference 2019

Den 9 maj går IDC’s Partnering Conference av stapeln i Stockholm. Temat för konferensen är i år “partnering” eller partnerskap och det ska göras en djupdykning i hur partnerskapets roll i ett IT-ekosystem ser ut idag. I en tid då vi konsumerar olika former av IT as-a-service är frågeställningen om vad som bör men också vad som kan flyttas till molnet mer central än någonsin.

Conaptos försäljningschef Lars Tisén är en av årets talare på konferensen. Såhär berättar Lars om vad han kommer tala om:

“Kunder vill idag justera sin kapacitet upp och ner baserat på snabba förändringar i sin IT-miljö. Detta kräver full flexibilitet med direkt koppling från sin servermiljö till olika molntjänster över tid med transparenta villkor utan inlåsningseffekter. Här kommer Lars Tisén att beskriva varför detta är kritiskt att kunna hantera framgångsrikt och vad Conapto behöver av sina partners för att möta kundernas krav.”

Inget du vill missa, så vi hoppas vi ses på torsdag!

Hur kan vi hjälpa dig?

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

(We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.)

Back To Top