skip to Main Content
Videobloggen
Ann Wingård

Ett svenskt co-locationalternativ för en bättre kundupplevelse.

I det här avsnittet av Conaptos videoblogg får vi träffa Ann Wingård som är vår COO. Hon berättar om hur Conaptos operativa verksamhet är uppbyggd, hur vi arbetar med kvalitetssäkring och hur vår dialog med våra kunder influerar vårt arbete.

Hybrid IT är kombinationen av molnbaserade lösningar med IT som är kvar on-site med övrig verksamhet eller exempelvis hos en colocationleverantör. Vill du läsa mer om synergieffekter colocation för med sig? Vill du ha tips om hur du kan lägga en molnstrategi som ger dig lika mycket flexibilitet som det ger innovationskraft? Ladda ned vår och Radars rapport för att få koll på hybrid IT.

Hur kan vi hjälpa dig?

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

(We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.)

Back To Top