skip to Main Content
Lediga jobb
Spontanansökan
Spontanansökan

Är du intresserad av att jobba med oss på Conapto? Då har du kommit rätt! Även om vi inte har en ledig tjänst ute just nu som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till oss där du specificerar vad du vill arbeta med.

Ansökan bör innehålla:

  • Ett CV
  • Ett personligt brev

Vi sparar din ansökan inför framtida rekryteringar.

Conapto är en Stockholmsbaserad co-locationleverantör som erbjuder säkra, miljövänliga och kostnadseffektiva serverhallar för den fysiska hårdvaran samt direktuppkoppling mot publika molntjänster såsom Amazon Web Services, Microsoft Azure och Google Cloud. Conapto har 20 anställda, huvudkontor centralt på Gärdet och omsättning 120MSEK. Bakom satsningen står den nordiska Private Equity-fonden Segulah V L.P. Det säkerställer ett långsiktigt, aktivt och ansvarsfullt ägande där fokus hela tiden ligger på innovation, tillväxt och kundnytta.

Hur kan vi hjälpa dig?

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

(We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.)

Back To Top