skip to Main Content
Nyheter
AWS har öppnat i Mälardalen

Nu är dagen här som många av oss länge har sett fram emot! Amazon Web Services har officiellt öppnat sin femte region i Europa och den är placerad i Mälardalen, Sverige. Det är totalt tre datacenter som har etablerats i Eskilstuna, Katrineholm och Västerås. Conapto står redo att skräddarsy en lösning som passar just dina behov, oavsett vilken industri du verkar inom eller vilken karaktär din data är av. Vi förenklar ditt företags förflyttning till molnet och i och med AWS lansering i Sverige finns nu möjlighet att komma igång med publika molntjänster utan att din data lämnar Sverige, hela processen igenom.

Ta kontakt med oss om du vill veta mer om hur ditt företag kan påbörja sin resa till molnet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

(We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.)

Back To Top