skip to Main Content
Nyheter
Vi har en vinnare

Vi har nu korat vinnaren av en sprillans ny elcykel! Miljömedvetenhet är en viktig del av Conaptos värdegrund, något vi delar med vinnaren Anna-Karin Nyman som i sin motivering skriver:

“Jag har cykelpendlat 15 mil i veckan sedan 8 år tillbaka. Nu är jag gravid och vill fortsätta cykla både med magen och med det framtida barnet där bak. Jag drömmer därför om en elcykel för att orka en extra persons vikt och kunna fortsätta pendla miljövänligt till jobb, förskola och fritidsaktiviteter.”

Vi ringde upp Anna-Karin för att meddela den goda nyheten och fick chans att ställa några frågor.

Vilket är ditt bästa tips för att miljövänlig livsstil?

Jag är ju en sådan som cyklar och går 99 % av gångerna. Jag tror mycker mer på vardagsmotion än att man ska gå på gymmet tre gånger i veckan. Då tror jag det är viktigare att få in rörelse i vardagen, för en själv och för miljön.

Har du provat en elcykel förut?

Nej, aldrig! Så det ska bli spännande! Och nu är jag gravid också så om jag ska fortsätta cykla till jobbet och samtidigt skjutsa tvååringen till förskolan, som jag även det idag gör på cykel, så kommer jag behöva lite hjälp känner jag.

Vart bär den första cykelturen av?

Det blir till förskolan och till jobbet!

 

Vi hoppas Anna-Karin ska ha stor användning av elcykeln som transportmedel utan miljöpåverkan. Och stort tack till alla som deltagit i tävlingen!

Anna-Karin Nyman med sonen Folke

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

(We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.)

Back To Top