skip to Main Content
Nyheter
Träffa Conapto på Radar Summit 2018

Den 13 November är det dags för Radar Summit 2018 på Munchenbryggeriet i Stockholm. Radar Summit är en mötesplats för aktiva inom IT-branschen vare sig du är leverantör, beslutsfattare eller bara vill hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom IT. Conapto kommer vara på plats hela dagen och vår VD Håkan Björklund kommer vara en av årets presentatörer. Han kommer att delge hur det gick till när han bildade Conapto och hur några av Sveriges absolut största verksamheter resonerar kring nyttjandet av molnfabriken för såväl kapacitet som innovation. Han kommer även berätta om sina erfarenheter från bland annat Volvo, Ericsson och Scania. Inget man vill missa, så se till att vara på plats 14.30 i Riddarsalen.

Har du inte skaffat din biljett ännu? Passa då på att använda vår VIP-kod för att gå på Radar Summit 2018, helt utan kostnad. Koden gäller för en biljett men du kan dela den med kollegor och med ditt yrkesnätverk. Hoppas att vi ses där!

VIP-kod: CONAPTO

Håkan Björklund, VD

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

(We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.)

Back To Top