skip to Main Content
Nyheter
Amazon Web Services etablerar i Mälardalen

IT-draken Amazon Web Services etablerar sig i Sverige. I detta nu byggs hela tre datacenter i Mälardalen, planerade att stå färdiga innan årets slut. De är strategiskt placerade i Eskilstuna, Katrineholm och Västerås. Att AWS etablerar anslutningspunkter lokalt i Sverige öppnar upp helt nya möjligheter för hur svenska företag kan analysera och bearbeta sin data. Regionen blir dessutom ett av de 16 områden som erbjuder AWS högsta tillgängliga hastighet globalt sett.

Med datacenter placerade på svensk mark, inte mer än några mil bort, kan du nyttja hela portföljen av molntjänster som AWS erbjuder utan att din data lämnar Sverige. Med en infrastruktur hos Conapto och en SaaS-lösning hos Amazon Web Services kan du bearbeta data med hela AWS verktygslåda till förfogande. Du kan använda AI-lösningar, business intelligence-verktyg och mycket, mycket mer. AWS har ett av marknadens bredaste utbud av SaaS vilka alla är tillgängliga genom våra serverhallar.

Vi på Conapto vill göra det enkelt för ditt företag att förflytta er IT till molnet. Oavsett bransch ni verkar inom eller vilken karaktär er data är av finns det en lösning för er. Amazon Web Services expandering och Conaptos intåg på marknaden möjliggör ett helt svenskt alternativ för både er fysiska IT-miljö och er molnlösning, hela kedjan igenom.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan underlätta er förflyttning till molnet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

(We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.)

Back To Top