skip to Main Content
Nyheter
Vinn en elyckel

Innovation och miljötänk är en viktig del av vår värdegrund och vi är därför glada över att kunna ge dig chansen att vinna framtidens fordon, en elcykel. Allt du behöver göra är att fylla i tävlingsformuläret och hålla tummarna. I början av november dras en lycklig vinnare som blir en miljömedveten ägare av en elcykel till ett värde av 20 000 kronor.

Visst finns det inget att vänta på?

Tävlingen är en del av Conaptos lansering. Vinnaren presenteras på vår hemsida den 13 november. Deltagande i tävlingen är helt kostnadsfritt. Vinnaren utses av Conaptos marknadsavdelning utifrån bästa motivering, alla medlemmar i tävlingen bedöms efter samma villkor. Vinsten utgörs av en elcykel värd 20000 sek, vinstskatt betalas av vinnaren. 

Gå med i tävlingen här:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

(We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.)

Back To Top